اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد واخر تابع له علی ذلک . . طرفداری از اسلام نه طرفداری از عمامه
حضرت امام خمینی رحمة الله تعالی علیه
خدای متعال میداند که من نسبت به آخوندهای فاسد، آنقدر شدید هستم که نسبت به سایر مردم نیستم. ساواکی پیش من محترم تر است از آخوند فاسد. آنقدر صدمه ای که اسلام از یک آخوند فاسد میخورد، از محمدرضا (شاه ملعون)نمیخورد ؛در روایات هست که آخوند فاسد و ملای فاسد، در جهنم از بوی تعفنش اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا هم بوی تعفن بعضی از آخوندهای فاسد، دنیا در عذاب است. ما طرفداری از عمامه نمیکنیم، ما طرفداری از اسلام میکنیم. .
تیغ زدن به سر حرام است این کارا همه نقشه ی دشمنان اسلام است فک کنین کسی بخواد بیاد مسلمان بشه و برای تحقیق بره تو اینترنت و در مورد شیعه یا اصلا اسلام هرچی تو اینترنت جستجو کنه مطالبی در این مورد میاره و اون ادم صد درصد از اسلام خواهد ترسید اونا با این نقشه هاشون مسلمانارو وحشی نشون میدن
وهابی است دیگر نباید انتظاری بیش از این ازشون داشته باشیم
چندی پیش یکی از مفتی وهابی “میکی ماوس” را مرتد و ریختن خون آن را حلال کرده است!! فارغ از اینکه میکی ماوس یک شخصیت کارتونی بوده و همین موضوع موجب انفجار بمب خنده در خبرگزاری های غربی و آمریکایی شده و دست مایه طنز طنزپردازان گردیده است.
در ایام عزاداری سید الشهداء علیه السلام اگر از روی عشق و علاقه قمه زنی و تیغ زنی انجام شود چه حکمی دارد؟
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پاسخ به این استفتاء فرمودند: «اشکال دارد؛ مخصوصا قمه زنی که هرگز در زمان ائمه هدی چنین چیزی وجود نداشته، در مجالس عزدارای امام صادق علیه السلام و امام رضا علیه السلام و این بزرگواران خالی از این مسائل بوده است و همچنین آسیب رساندن مهم به بدن جایز نیست و ای بسا این موارد موجب وهن عزاداری هم می شود البته کسانی که این کارها را میکنند روی عشق امام حسین علیه السلام است ولی باید بدانند عشق امام حسین علیه السلام اجازه نمیدهد این کارها را بکنند به این دلیل که دشمنان از آن سوء استفاده می کنند و باعث وهن عزاداری میشود.»
حجت الاسلام فلاحزاده نماینده پاسخ به احکام حضرت آیت الله خامنهای نیز در پاسخ به این استفتاء گفت: «به نظر حضرت آیت الله خامنهای قمه زنی و تیغ زنی چه از روی عشق و علاقه باشد و چه غیر از آن و به هر صورت چه علنی و چه مخفی حرام است و بایستی از این کار پرهیز شود».
مردمی با قمهای در دست؛ اگر در روزهای معمول سال، شخصی با چنین مشخصاتی را در خیابانها ببینید، یک تماس با پلیس کافی است تا دستگیر شود؛ اما در عاشورا قمه زنی راه را برای قدارهبندی باز میکند. از آن عجیبتر، تیغزنی است که خوشبختانه در کشورمان باب نیست، ولی گروهی از شیعیان افغانستان و عراق به سهم خود، جورمان را در این زمینه میکشند!
به گزارش «تابناک»، کوبیدن تیغه قمه بر فرق سر، یک روش قمه زنی است که منجر به مرگ هم شده و کوبیدن مکرر لبه کند قمه بر فرق سر و سپس یک برش روی محل مکرر ضربه خورده، روش دیگری است که قمه زنان به کار میگیرند و این عمل را نیز در راستای ارادت به حضرت ابالفضل عباس (ع) میدانند؛ هرچند برخی دیگر بر این باورند این کار تماماً از سر ارادات نیست و انگیزههای دیگری نظیر خودنمایی نیز در آن هست؛ جنبهای که در سینه زنی ساده قابل تبلور نیست.
با این حال حتی اگر قمه زنی از سر ارادت به شهدای کربلا به ویژه حضرت عباس باشد، قطعاً مورد رضایت قلبی معصومین نیست، چرا که ایشان برای جلوگیری از انحراف دین خدا جان دادند و ظلم بزرگی به اسلام و تشیع استکه شیعه را با تیغ و قمه معرفی کرد و فلسفه عاشورا را آنچنان در چنین امور انحرافی کشاند که با جستوجو در منابع غیرفارسی زبان پیرامون محرم و عاشورا و تاسوعا، با حجم انبوهی از تصاویر سرها و تنهای خونین مواجه شد که در میان آنها کودکان نیز هستند.
«انّ استعمال السّیوف و السلاسل و الطبول و الابواق و ما یجری الیوم أمثاله فی مواکب العزاء بیوم عاشورا انّما هو مُحرم و هو غیر شرعی / به کار بردن شمشیرها (=قمهزنی) و زنجیرها و طبلها و بوقها و کارهایی مانند این امور که امروزه در دستههای عزاداری و در روز عاشورا معمول است، همه حرام و غیر شرعی است»؛ این فتوای سید ابوالحسن اصفهانی استاد بزرگانی چون زنده یاد علامه طباطبایی و آیت الله بهجت به حمایت از علامه سید محسن امین و در حرمت قمه بود.
این فتوا پس از آن صادر شد که علامه سید محسن امین پس از نگارش رسالهای با نام التنزیه لاعمال الشبیه، که در آن اثبات کرده بود قمه زنی و پارهای از رسوم عزاداری عوام، اعمال غیرشرعی، حرام و شیطانیاند و به واسطه همین رساله مورد خشم مردم عوام قرار گرفت و پس از تهمتها و توهینهای فراوان طردش کردند. شبیه همین فتوا را سید محمدحسین کاشف الغطاء نیز داد و البته در مقابل این نظریات، شیخ نائینی بود که دیدگاهی کاملاً مخالف داشت که بسیاری نیز از نظر آیت الله نائینی در قمه زنی پیروی کرده و میکنند.
به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی نیز مبارزاتی را با افراط گرایی در عزاداری پی گرفت و چهرههایی چون آیت الله محمدباقر صدر و شهید آیت الله مرتضی مطهری نیز در این زمینه گفتارهای صریحی داشتند. استاد مطهری در این باره در کتاب جاذبه و دافعه علی گفته است: «قمه زنی و بلند کردن طبل و شیپور از ارتودکسهای قفقاز به ایران سرایت کرد و چون روحیه مردم برای پذیرش آن آمادگی داشت، همچون برق در همه جا دوید».
مقام معظم رهبری نیز درباره چنین اقداماتی در سال ۷۳ در جمع روحانیون صراحتاً تأکید نمودند: «من حقیقتاً هر چه فکر کردم دیدم نمیتوانم این مطلب [قمهزدن] را که قطعاً یک خلاف و یک بدعت است به اطلاع مردم عزیزمان نرسانم. این کار را نکنند. بنده راضی نیستم. اگر کسی تظاهر به این معنا کند که بخواهد قمه بزند من قلباً از او ناراضیام. این را من جدا عرض میکنم. یک وقت بود در گوشه و کنار چند نفر دور هم جمع میشدند و دور از انظار عمومی مبادرت به قمهزنی میکردند و کارشان تظاهر، به این معنا که امروز هست، نبود. کسی هم به خوب و بد عملشان کار نداشت، چرا که در دایره محدودی انجام میشد. اما یک وقت بناست که چندهزار نفر ناگهان در خیابانی از خیابانهای تهران یا قم یا شهرهای آذربایجان و یا شهرهای خراسان ظاهر شوند و با قمه و شمشیر برسر خودشان ضربه وارد کنند. این کار قطعاً خلاف است. امام حسین (علیه السلام) به این معنا راضی نیست. من نمیدانم کدام سلیقههایی و از کجا این بدعتهای عجیب و خلاف را وارد جوامع اسلامی و جامعه انقلابی ما میکنند».
در چنین شرایطی در کشورمان به رغم ممنوعیت قمه زنی برای جلوگیری از وهن تشیع، شاهد تکرار فراوان چنین رفتاری هستیم و همین امسال نیز در بازار تهران برخی مردم از انجام در خفای قمه زنی به خبرنگار «تابناک» میگفتند، هرچند هیچ کدام نه حاضر شدند درباره جزئیات این ماجراها جلوی دوربین سخن بگویند و نه نقدهایی را که به این خونریزیها داشتند به هر شکل ممکن بیان کردند. طلب نشانی محلهای قمه زنی را نیز به سادگی رد میکردند، تا احیاناً مسیر تیزی به سمتشان تغییر جهت ندهد!
با این حال در دیگر کشورها از جمله عراق و افغانستان تیغ زنی و قمه زنی کاملاً علنی پابرجا بود تا رسانههای اروپایی باز هم چنین تصاویری را برای معرفی عزاداران حسینی برگزینند و وهن تشیع بار دیگر رخ دهد؛ امری که پیش از این با هشدار برخی علمای بزرگ و حتی قرار دادن حرمت برای آن همراه شده و در مقابل حتی در این زمینه برای برخی علمای بزرگ نیز داستانهایی در راستای مشروع سازی این عمل آوردند که خوشبختانه در همان زمان حیات ایشان رد شد.
با این اوصاف، در چنین روزهایی، شاید بتوان با اندکی تأمل در فلسفه ضعیف قمهزنی این پرسش را مطرح کرد که آیا قمهزنی ارتباطی با فلسفه عاشورا دارد و یا ذرهای از جنبههای عزای امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) در آن لحاظ شده است و پس از آن برای پیوستن به چنین حرکتهایی تیغ برکشید؛ شیعه بیش از تیغ به اندیشه نیاز دارد.
اقتصاد هر کشور به عنوان عامل تداوم حیات مادی آن کشور شناخته می شود. همواره باور «داشتن توانستن است» و میل به «دارا بودن» همزاد بشر بوده است. «ثروت»، «دارایی»، «مال» و «مایملک» از جمله مفاهیمی است که یک معنای مشترک را با خود یدک می کشند: «قدرت». عاملی که نفس انسان برای ارضای امیال سلطه مآبانه خویش طلب می کند و برای به دست آوردن آن به هر کاری دست می زند. یکی از ارکان مهم قدرت، «قدرت اقتصادی» است که در نسبت با ارکان دیگر: قدرت سیاسی، قدرت فرهنگی، قدرت نظامی و قدرت اجتماعی نقش شریان های حیات آن ها را برای بقا بازی می کند. لذا همان طور که غذا انرژی لازم همه ی اعضا و جوارح بدن را تأمین می کند تا زنده بمانند و فعالیت کنند اقتصاد نیز به مثابه تغذیه، تداوم حیات سایر ارکان قدرت را موجب می گردد و این زمانی میسر است که خروجی اقتصاد به دیگر پایه ها سر ریز گردد. اینجاست که اقتصاد برای اقتصاد معنا و مفهوم خویش را از دست خواهد داد، بر اساس دکترین های قدرت، مفاهیم دیگری چون اقتصاد برای فرهنگ، اقتصاد برای سیاست، اقتصاد برای اجتماع و اقتصاد برای نظامی گری وارد گود می شوند که ساختمان قدرت را در هر کشوری پی ریزی می نمایند.
خیلی ها براشون سؤال پیش میاد که چرا این همه تبلیغات بر علیه شبکه های ماهواره ای زیاد هست. معبر سایبری فندرسک هم با آیه های قرآن ثابت می کند که چه چیزی پشت این شبکه های ماهواره ای نهفته است.
أَمْ أَنَا خَیْرٌ مِّنْ هَٰذَا الَّذِی هُوَ مَهِینٌ وَلَا یَکَادُ یُبِینُ. فَلَوْلَا أُلْقِیَ عَلَیْهِ أَسْوِرَةٌ مِّن ذَهَبٍ أَوْ جَاءَ مَعَهُ الْمَلَائِکَةُ مُقْتَرِنِینَ. (فرعون خطاب به قومش) مگر نه این است که من از این مردی که از خانواده و طبقه پستی است و هرگز نمیتواند فصیح سخن بگوید برترم؟ (اگر راست میگوید) چرا دستبندهای طلا به او داده نشده، یا اینکه چرا فرشتگان دوشادوش او نیامدهاند (تا گفتارش را تأیید کنند)؟! (زخرف 52/53)
طبق همین آیه از قرآن به راحتی در میابیم فرعون برای اینکه مردم قوم خود را در جهل نگاه دارد و بر ایشان حکومت کند خود را طبقه بالای جامعه می پندارد و آنان را مردمی پست و از طبقه پایین و به مردم پوچ بودن و بی ارزش بودنشان را تلقین می کند. وقتی نگاهی به نحوه شکل گیری بعضی از حکومت ها می اندازیم به راحتی در میابیم این حکومت ها برای اینکه به پیروزی دستیابند ابتدا افکار خودشان را در نزد مردم ترویج می دهند و بعد از اینکه مردم فهمیدند بسیار پوچ و بی ارزش بوده و نیاز به حکومتی دارند که از آنها بالاتر باشد بر آنان حکومت می کنند.
در بحث شبکه های ماهواره نیز همین موضوع را به راحتی می بینیم. به طور مثال در شبکه بهائی (همجنسگراها)من و توسبک زندگی غربی ترویج داده می شود.
وقتی بیشتر دقت می کنیم بیشتر خانواده هایی تحت تأثیر این نوع فضاسازی های رسانه ای قرار میگیرند که اغلب از وضع مالی خوبی برخوردار هستند. این افراد برای اینکه به دیگران نشان بدهند که از سطح کلاس بالایی برخوردارند رو به این نوع سبک زندگی می آورند و در اینجا بحث فقر فرهنگی پیش می آید. از جمله این بی فرهنگی ها شرکت در مجالس رقاصی مختلط و یا رابطه شوهر با دوست دختر و همسر با دوست پسر و یا نوع سبکپوشش و آرایش و ... . بعد از خود نمایی این افراد بعضی از خانواده هایی که از وضع مالی خوبی برخوردار نیستند با دیدن این نوع زندگی فکر می کنند که با کلاس بودن در اینگونه زندگی کردن است و اگر اینگونه نباشند بی کلاس هستند. برای همین است که مقام معظم رهبری بحث سبک زندگی ایرانی اسلامی را بیان می کنند و این نشان دهنده دید بالای فرهنگی ایشان است.
پ,ن: بیاییم باور کنیم برهنگی و بی بندو باری اوج فقر فرهنگیست...